Tudnátok segiteni egy iskolai feladatban?
Figyelt kérdés
az a feladat hogy irjak egy meghivot a barátom számára aki falün lakik és én budapasten lakok na szoval az 1800 as éveket kell be mutatnom neki hogy milyen hires emberek vannak meg hogy milyen épületek tudnátok segiteni??2013. okt. 7. 16:54
1/5 A kérdező kommentje:
hogy miért érdemes eljönnie neki a falurol bp-re
2013. okt. 7. 16:55
2/5 anonim válasza:
Ha a század közepén megy fel,akkor már ott kellett lennie a Lánchídnak. A legismertebb épületek akkor még nem álltak. Csak a század vége felé lett volna érdemes neki megnézni a várost.
3/5 anonim válasza:
Egy vidéki számára nem tudom, mi lehetett volna "érdekes". A Vár?-
4/5 A kérdező kommentje:
ht bocsánat ha nem részletesen irtam le de aza feladat hogy: mutasd be budapestet egy falusi ismerősődnek :D az hogy ja és 1810 ben :D hogy kivel meg hogy mit láthat meg ilyenekregondoltam én
2013. okt. 7. 17:32
5/5 A kérdező kommentje:
Képzeld el, hogy az 1910-es években Budapesten élsz. Írj levelet egy vidéki barátodnak, amelyben beszámolsz a város kultúrális lehetőségeiről, elmondod mit érdemes olvasni, megnézni, kivel érdemes találkozni. Figyelj a külalakra!" Terjedelme : 9 mondat + megszólítás, búcsúzás , keltezés , aláírás pontosan
2013. okt. 7. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!