Segítenétek? Kérlek!
Figyelt kérdés
Azt a feladatot kaptuk, hogy egy 6 versszakos verset kell írnunk irodalom órára, aminek olyan a felépítése, mint József Attila-Születésnapomra című versének. (2 hosszú sor, 2 rövid). Nagyon nem megy és már háromnegyed órája itt ülök felette, de valahogy sikertelen. Egyszerűen nem az erősségem a költészet, vers írás. Arra ott vannak a költők/írók. Bármiről szólhat és ha csak segítene valaki elkezdeni már azt is megköszönném. :)2013. szept. 25. 16:36
1/7 anonim válasza:
32 èvel lettem èn
meglepetès e költemèy
fa..om
bele
Nehézsèg mellyel terhelem
e kintibudi szegleten
agyam
agyam
32évem elszelelt
s mèg irodalombòl nemfelel
tem
tem
Lehettem volna BKV ellenőr,
nem ily dolgozò diák,te
bunkò
tanár
De nem lettem mert feladták
E ku..vanehéz házit
buznyák
tanár
Na?
2/7 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy ennek örülne a tanárom, de nagyon jó lett és köszönöm szépen:D
2013. szept. 25. 16:54
3/7 anonim válasza:
Szivesen.
Sajnos jobb ötletem nincs.
Lány vagy amùgy?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem baj, valahogyan majd csak boldogulok, de tényleg köszönöm. És igen, az vagyok.:)
2013. szept. 25. 16:58
5/7 anonim válasza:
Mi lenne a tèma?
Ketten összehozzuk
.:)
6/7 anonim válasza:
Hali! Én most az ősz témakört választottam!
"A hosszú,forró nyár után
Eljött az ősz,itt van már
újra
húha
A levelek lehullanak
Rövid nappalok múlanak
végleg
tényleg
Állatok elvonulnak
Majd tavasszal előbújnak
természet
természet"
Ennyit tudtam neked összehozni 10 perc alatt,remélem azért valamire csak mész ezzel :)
13/L
7/7 A kérdező kommentje:
Bármi lehet, de akkor most folytatom ezt az őszöset és köszönöm. Aranyosak vagytok.:)
2013. szept. 25. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!