Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Házidolgozatot (6-7oldalas)...

Házidolgozatot (6-7oldalas) hogyan lehet megirni egy éjszaka alatt?

Figyelt kérdés

Volt már aki ennyi idő alatt végzett egy komolyabb házidogával? (egyetemre kell)

Hogy birtátok?

2009. nov. 5. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem állj neki,meg lehet csinálni,pár kávé,elhatározás,és hajrá.Milyen téma?
2009. nov. 5. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
én volt, hogy 30 oldalasat írtam 2 nap alatt, 8 oldalasat szintén 2 nap alatt, de szakítás után(ami kissé rontott a koncentrációs képességemen) és sikerült...attól függ, hogy használhatsz- e netet...(azért a wikipédiát ha lehet hagyd ki,bár az én 30 oldalasom jelentős részét az tette ki...ezt az irodalom jegyzéknél annyira nem reklámoztam)...szóval szerintem simán sikerülhet, 6 oldal nem olyan sok,neten sok mindent találhatsz hozzá
2009. nov. 5. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
6-7 oldal? Simán. De tényleg kávézz, mert nem sokat fogsz aludni, de tényleg meglehet csinálni.
2009. nov. 5. 20:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy komplett, három A/2-es lapnyi magastető tervet rajzoltam meg egy éjszaka alatt. Reggelre kész lett. 6-7 oldal nem olyan sok, legyen véleményed a témáról, az már félsiker.
2009. nov. 6. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!