Milyen iskolai végzettséged van? Közvélemény kutatást kell csinálnom! 18év feletti emberek válaszaira várok! /a többi lent/
Milyen iskolai végzettséged van? Csak a betűt írd válaszként.
a.)általános iskola
b.)szakmunkásképző/szakiskola
c.)gimnázium
d.)főiskola
e.)egyetem
ha lehet minél többen válaszoljatok és csak is az igazságot írjátok le. Köszönöm.
a
11-es vagyok gimnáziumban jelenleg.
e.)
24/L
Tehát ebből lesz 1 darab (eléggé torzított) adattáblád, mit kell majd vele csinálni? Csak ennyi?
e.
egyébként statisztikát nem így kell csinálni. A minimum, hogy meghatározod x, véletlenszerűen megkérdezettből mennyi az ilyen, mennyi az olyan stb. végzettségű. És persze mennyi a ffi, mennyi a nő.
Itt azokat tudod kérdezni, akik pont e site-ot látogatják.
Miért nem fektetsz energiát a dologba: utca, bevásárlóközpont, mozi, uszoda, bármi, véletlenszerű kérdezés a tömegből.
(Már írtam választ)
Gondoltam h valami egyszerű házi, ahová nem kell se mintavétel se semmi, mert úgysem fogtok 3D kereszttáblákat gyártani belőle. Ehhez megteszi az ilyen gyakorikérdések-es minta is. Egyébként az utcai lekérdezés is eléggé torzít, hánykor, hol, a csövesekhez úgysem mész oda..
Most 24 éves nő vagyok, gimnáziumi végzettséggel...
...most meg már 30 éves férfi egyetemi diplomával.
Egyébként meg 14 éves vagyok, és lány.
Most komolyan, szerinted mennyien írnak itt igazat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!