Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ki jó 8. os irodalomból?...

Ki jó 8. os irodalomból? Móricz Zsigmond egyik költeményéből kell elemeznem dolgokat!

Figyelt kérdés

Móricz Zsigmondtól a 'Ficfás Tiszaháton,ahol gyermek voltam' c. művéből kell kulcsmotívumokat kigyüjtenem.(pl.csécse-tündérsziget...)

....

Ezenkívül kellenek a tiszai táj jellegzetes növényei és állatai.

....

Ezenkívül :)

A szülőföld legtöbb emlékeket hordozó eleme a Tisza.Melyik történelmi kor emlékei,lelkisége fogalmazódik meg a beszélőben? Fejtsd ki,hogy milyen a Tisza mentén élők viszonya a folyóhoz.Melyik szólás fejezi ki legjobban ezt a kapcsolatot?

KÉRLEK SEGÍTSETEK ! én ehhez perpillanat egy nagy nulla vagyok.nincs időm,sem türelmem elolvasni.és még nagyon sokmindenből kell tanulnom : (

2009. nov. 2. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a házidat valahol máshol oldd meg. Mi lenne ha egy kicsit tanulnál is?
2009. nov. 2. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
2009. nov. 2. 15:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez a részleg ezért van. Hogy segítsetek. Holnapra 3 TZ-t íratnak.Arra tanulok ezerrel.De tudom,hogy már nemlesz időm erre is,ezért kértelek titeket.De köszönöm szépen.
2009. nov. 2. 15:45
 4/4 anonim válasza:
3 TZ???...nálunk egy nap csak két TZ-t lehet iratni....
2010. febr. 24. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!