Kirúghatnak akkor, ha kapcsolat nélkül nem találok majd gyakornoki helyet?
160 órát kell majd gyakornokoskodnunk, mindegy, hogy hol. Lehet ez a rendőrségen, bíróságon, ügyészségen, kisebb nagyobb cégeknél, gyáraknál (Remy, Bosch). Nekem nincsenek úgy ismerőseim, akik tudnának segíteni. Na már most...azt mondja az iskola " szabályzata ", hogy, ha meghaladjuk az engedett 20%-ot (gyakorlati órákból, gyakornokoskodásból) ill a 30%-ot (elméletből), akkor eltanácsolnak... ez eddig rendben is van. Na, de mi van akkor, ha a " gyerek " nem talál gyakornoki helyet? Megadják neki a kegyelemkettest akkor is, ha mondjuk kitűnő tanuló lesz? Azért 5-ös elméletből, 2-es gyaksziból gyakornokosság hiánya miatt elég gáz.. Eltanácsolhatnak-e bárkit ilyen esetben? Vagy mi a teendő? Meg azt mondta a tanárnő, hogy, ha az engedett hiányzást meghaladja! a mulasztott napok száma, akkor mindegy, hogy igazolt v igazolatlan, el fog tanácsolni bárkit.. kérdem én: ha mondjuk valaki beteg (pl herpesze van, ami 1 1,5 hét alatt múlik el heti 35 órával akkor simán megvan a hiányzás túllépése igazoltan! és akkor fogják, és kidobják akkor is, ha jól tanul?
Annyira nem értem...
19/L
Ha herpesz miatt képes vagy másfél hétig hiányozni,akkor meg is érdemled a kirúgást.
Ki is röhögne a doki,ha herpesszel kérném magam táppénzre...
Milyen suli ez? Milyen gyakorlat? Mert ez nem derült ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!