Hogy kezdjek neki a fogalmazásnak?
Érvelő fogalmazást kell írnom, a cím: iskolába járni jó.
Szóval érvelnem kell a kalsszikus bekezdés, tárgyalás és befejezés pontokban, de ellenérvekkel is, és ezt meg kell fogalmazni. azt se tudom h kezdjek neki, ha segítetek ellenérveket, érveket gyűjteni már az is nagy segítség lenne!!
érvek:
- szerezhetsz barátokat
- elfoglalhatod magad (szakkör,sportkör)
- csökken az esélye annak hogy felnőttkorodban munkanélküli leszel
ellenérvek:
- sok olyan dolgot tanítanak amit az életben egyáltalán nem fosz használni
- korán kell kelni :D
- kivételezős tanárok (persze tisztelet a kivételnek), bandák akik verik a diákokat
hirtelen ennyi:P
Juj juj ezek jóók!! Köszönöm szépen!!!!!
Akinek még van ötlete az írhat!! minél több, annál könnyeben szülöm meg a másfél oldalt belőle, annál jobb jegyet is kapok!
- a tudás hatalom
- olyan információkra tehetsz szert, amelyeket másutt csak nehézkesen tudnál összeszedni
- szociális készséget fejleszti (elvileg:P)
ellenérv:
- klikkesedés
- rosszul tanító tanárok (aki csak magoltat, vagy nem magyaráz)
Ez csak egy tipp ..én mindig úgy kezdek hozzá hogy leírom nagyából az összes gondolatomat..nagyábból sorrendben.(Piszkozat).Ez után átolvasom kihúzom a helytelen vagy nem valami jó mondatokat.Aláhúzom ami használható és azok köré írok még. Szerintem így könnyebb.:D
Am érv lehet még a suli mellett, hogy így jobban tudod értékelni a hétvégeket,szüneteket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!