Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » 9. osztályban év elején...

9. osztályban év elején milyen a szintfelmérő?

Figyelt kérdés
milyen feladatok, és milyen tantárgyakból szokott lenni?
2013. aug. 21. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekünk angolból volt, ez alapján osztották 2 részre az osztályt, volt a "jobb" és a "rosszabb" csoport, de év végére mindenki ugyanolyan szintem állt. Átlagos feladatok voltak, jelen idők (egyszerű és folyamatos), sima múlt idő, néhány kifejezés, meg írni kellett 6-8 mondatot magadról meg a hobbidról.

Helyesírásból is volt, arra csak jegyet kaptunk.

Újonnan már matekból is van, úgy tudom, hogy aki nem ér el egy bizonyos szintet, annak hetente kétszer kötelező korrepetálásra kell járnia (ez ingyenes). Gondolom egyszerű feladatok lehetnek, százalékszámítás, mértékegység-átváltás, geometriai szabályok, területszámítás meg ilyesmi.

Szerintem nem kell emiatt aggódnod, de nem árt azért, ha átnézed azokat a dolgokat, amiben nem vagy biztos.

2013. aug. 21. 11:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) puszillak
2013. aug. 22. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!