Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Van olyan oldal ahol egymásnak...

Van olyan oldal ahol egymásnak lehet segíteni a házi feladatokban?

Figyelt kérdés

azért jutott eszembe, mert sokszor itt az oldalon is kérnek segítséget,és logikus lenne egy ilyen oldal,ahol tantárgyanként lehetne kérdéseket feltenni,segíteni másoknak..

nekem már igazából nem nagyon kell..fősulira járok..de gimiseknek/ált.sulisoknak biztos jól jönne,és én is szívesen segítenék.

szóval van ilyen oldal?

nem arról van szó h.megoldjuk más helyett,csak tanácsokkal,ötletekkel lehetne ellátni a segítségre szorulókat...

2009. okt. 16. 14:04
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudok róla, de szerintem elég naiv elképzelés. A középiskoálsok akik ide írnak, mind azt várják, hogy oldd meg helyettük. Aki segíteni akar, de nem mondja el a megoldást (jöjjön rá az illető), azt lepontozzák. Önként dolgozni mások megsegítésére eleve nem akarnak, de abból többnyire amúgy is csak "vak vezet világtalant" lesz.
2009. okt. 16. 14:40
 2/3 A kérdező kommentje:
igazad van.de magamból kiindulva,mikor én középsulis voltam,jól jött volna egy ilyen oldal...talán idealista vagyok,de remélem,van még olyan aki nem kihasználná a másik jószívűségét,hanem csak tanulna belőle...
2009. okt. 16. 15:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy van benne valami, amit az első írt. De én is inkább amellett vagyok, hogy azért ennek lenne értelme, és tényleg, tanulni is lehet egymástól! Gimis vagyok, és sokszor van olyan, hogy nem tudok elindulni egy feladatban, nem jön ki a végeredmény, vagy akár csak egy kérdésre nem találok választ, magyarázatot. :(

Sajnos én sem ismerek ilyen oldalt, ez után kutatva bukkantam a kérdésedre.

2012. máj. 31. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!