Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki le tudná írni románul...

Nymphadora204 kérdése:

Valaki le tudná írni románul a Pasa Hassan tartalmat George Cosbuctol?

Figyelt kérdés
Előre is köszi, ha máskpp nem megy, jöhet magyarul is...

2013. júl. 3. 19:12
 1/5 anonim válasza:
En le tudnam csak lenne legalabb 2 ora
2013. júl. 16. 17:52
 2/5 anonim válasza:
aztán megkaptad? nem írnád le nekem is csak röviden ?nagyon halas lennek :D
2013. aug. 16. 13:08
 3/5 anonim válasza:
Hát én is hálás lennék ha leírnád, akár románul,akár magyarul a tartalmát.
2013. aug. 16. 21:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Aceasta este un poem epic, vocea autorului este naratorul, care narează acţiuneape care o putem despărţi în momentele subiectului, şi la care participă personaje.

Paşa Hassan, conducătorul oştirii turceşti stătea în pădure în timp ce turcii luptau cu românii. Voievodul românilor, Mihai l-a chemat la luptă pe paşa Hassan, dar acesta a fugit spre cortul lui. Văzând că oştirea română pare tot mai mare, a început să-i fie frică. Mihai spune lui Hassan că azi cineva trebuie să piară dintre ei, dar Hassan o ia la fugă: îi cade turbanul, are "ochi de sânge" şi "barbă vălvoi" şi-i dâldâie dinţii. Paşa intră în cort jurând "Să zacă de spaimă o lună", pierzând bătălia.

Elnézést az esetleges hibákért, ezt én írtam, remélem jó lesz. Esetleg az első bekezdést ki lehet hagyni, az nem olyan fontos.

2013. szept. 1. 20:08
 5/5 Lovascsaj:D válasza:
Koszi hogy , leirtad megkimeltel nagyon sok munkatol :D
2014. márc. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!