Az Almási Alexandra : Életed Könyve című verset milyen hangsúlyozásokkal lehet a legjobban elmondani?
Figyelt kérdés
ballagás alkalmából engem kértek meg, hogy olvassam fel...2013. jún. 17. 14:43
11/17 BKRS válasza:
hamiskás... a franc tudja, nem egy József Attila, de mondjuk egy kalaka.com szinvonalát simán megütné, még ha nem is a javába tartozna,
pedig hát annál szinvonalasabb irodalmi portál nemigen van.
A 21. században ilyeneket tudunk hozni.
12/17 anonim válasza:
mielőtt félre értés történne,mert lehet amiket leírtam nagy valószínűséggel rosszul értelmezik :( nem tartom magam tehetséges embernek és tudom jól hogy van hova fejlődnöm még.Köszönöm a kritikákat,építő jellegű volt :)
13/17 anonim válasza:
utolsó válaszolónak meg főként:)
nehéz megtalálni az egyensúlyt..meg sajnos nem tudok olyat írni ami mindenkinek megfelelne..lehetne színesebb,egyedibb és 21.századi..de ez az én stílusom és igyekszem kihozni magamból a lehető legtöbbet :)
14/17 anonim válasza:
Ha a kérdező nem azonos veled, Alexandra, akkor az ismerőseid közül valaki le akart járatni. Ez tényleg inkorrekt dolog.
15/17 anonim válasza:
hát csak sajnálni tudom ha valaki ilyenre vetemedik :(
16/17 A kérdező kommentje:
HÁT ne is várj egy elnézést se..mit hazudol én vagyok szandra!
nem is értem hogyan mered magad beállítani hogy te vagy..
sok eszed van nagyon
2013. aug. 1. 23:42
17/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!