Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Adnátok ötleteket? Érvelni...

Adnátok ötleteket? Érvelni kell egy választott zeneszerző mellett és írni hogy miért választottam őt.

Figyelt kérdés

Vivaldi, Bach, Handel.

Tudom, lustaság félegészség, de egyszerűen semmi nem jut az eszembe :S Adnátok 1-2 ötletet? Csak ötlet kell, nyilván majd kidolgozom.

Köszönöm, üdv

2013. jún. 8. 13:36
 1/2 anonim válasza:

Nekem sincs sok ötletem, de amit kiszűrtem az életrajzból azt elmondom :)

Vivaldi : pl.vallásossága miatt választottad (papi tanulmányokat akart folytatni, de nem tudta igazán elkezdni és befejezni se mivel koraszülött volt és gyenge volt), de vallásos volt.

Határozottan kiállt a véleménye mellett, hiába is voltak ellene - itt erre célzok: "704-ben a Pio Ospedale della Pietà conservatorio (árvaház) tanára lett, és bár a későbbi évek alatt többször került összetűzésbe az intézmény vezetőségével, állását egészen élete végéig megtartotta."

Kettőssége: pedagógus és zenész egyszerre - opera- ez is lehet egy jó pont , minthogy "sokszínű", hiszen említettem még ehhez azt h papi tevékenységei is voltak.

Elég ez? ha nem menj fel wikipediára, ott egy csomó mindent ki tudsz találni az életrajzból. Belinkelem neked: [link]

Sok Sikert!

2013. jún. 8. 15:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :) Ezekről már tudok írni bőven :D Üdv
2013. jún. 8. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!