Adnátok ötleteket? Érvelni kell egy választott zeneszerző mellett és írni hogy miért választottam őt.
Vivaldi, Bach, Handel.
Tudom, lustaság félegészség, de egyszerűen semmi nem jut az eszembe :S Adnátok 1-2 ötletet? Csak ötlet kell, nyilván majd kidolgozom.
Köszönöm, üdv
Nekem sincs sok ötletem, de amit kiszűrtem az életrajzból azt elmondom :)
Vivaldi : pl.vallásossága miatt választottad (papi tanulmányokat akart folytatni, de nem tudta igazán elkezdni és befejezni se mivel koraszülött volt és gyenge volt), de vallásos volt.
Határozottan kiállt a véleménye mellett, hiába is voltak ellene - itt erre célzok: "704-ben a Pio Ospedale della Pietà conservatorio (árvaház) tanára lett, és bár a későbbi évek alatt többször került összetűzésbe az intézmény vezetőségével, állását egészen élete végéig megtartotta."
Kettőssége: pedagógus és zenész egyszerre - opera- ez is lehet egy jó pont , minthogy "sokszínű", hiszen említettem még ehhez azt h papi tevékenységei is voltak.
Elég ez? ha nem menj fel wikipediára, ott egy csomó mindent ki tudsz találni az életrajzból. Belinkelem neked: [link]
Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!