Segitenétek? SÜRGŐS! Bővebben lent!
Írd meg, basszus... Kész szöveg... Pofám leszakad. Ha még nem ezt írtad volna, akkor segítenék, de így... Nekem se segített soha senki és mégis meg tudtam írni.
Ha erre nem tudsz semmit se írni, mi lesz veled érettségin? Vagy érettségiztél már? Sikerült?
Van testvéred?
akkor gondolkodj...
Van még elégidőd megfogalmazni, nem kell hülye sorozatot nézni.
Azért ez már sok...leírod a címet és mi írjuk meg helyetted??:O
Úgy egészen mellékesen mennyit is kell írnod?Holnapra kell?Mikor tudtad meg,hogy ezt kell írnod??
Nem hiszem el h nem tudod megírni,ez könnyű téma.Hány éves vagy?
Nem akarok menőzni,de mondjuk egy ilyen dogát én is megtudnék írni...ha gondolod írok egyet holnap te meg majd beülsz helyettem nyelvtan tétel-dogát írni jövőhéten??XD
Ülj le és írd meg,a Te feladatod nem a mienk ráadásul könnyű téma!
14,5/L
Kész szöveggel nem szolgálhatok.
De elmondom, hogy számomra mi a testvéri szeretet lényege:
Nekem egy nálamnál 7 évvel fiatalabb jelenleg 13 éves húgom van. Nagyon nagyon az agyamra tud menni, de ettől függetlenül, bármi baja van az első dolgom, hogy odarohanok hozzá, hogy vele legyek. Van egy számomra felfoghatatlan idióta szokása ez pedig az anime a manga és a japán rock tárgykörébe esik. De ettől függetlenül figyelek arra, hogy mikor jelenik meg a kedvenc újsága, és hogy megkapja időben. Emelett bármi gondunk van egymással meg tudjuk osztani, ha kell segítek neki a matekban, mivel én matszakos voltam a gimiben, most meg fizikus hallgató. És akármi van, akármi történik, ő a testvérem, akiért a kútba is ugrom, akinek az élete fontosabb mint az enyém, és nagyon sajnálom, hogy nem egyezik a vércsoportunk, hogy ha kell tudjak segíteni neki.
Nos nekem ez a testvéri szeretet lényege. Remélem valamit segítettem
20/L
A testvérek ugyan gyakran összekapnak,veszekednek,verekednek,de ettől függetlenül szívük mélyén szeretik egymást!Megpróbálnak segíteni egymásnak,megosztják egymás között azt,amijük van,kiállnak egymás érdekében.Egy jó testvér szinte bármire képes a testvére érdekében,szeret Neki örömet szerezni,segíteni neki.
Számomra ez jelenti a testvéri szeretet,és ez nagyon igaz Rám és a nálam 4évvel idősebb nővéremre!
13/L
ja és remélem nincs még késő a válaszom.
utolsó voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!