1/7 anonim válasza:
Mi van vele? Ha már lusta vagy házi feladatot érni, legalább megtisztelhetnél minket azzal, hogy normális stílusban teszel föl kérdést.
2/7 anonim válasza:
Milyen tájat kell leírni, hegyet, völgyet, városi környezetet, télit, nyárit, ezeket meghatározták-e pontosan?
Ha válaszolsz, segítek megfogalmazni !
3/7 A kérdező kommentje:
Tavaszi tájleíró a faluról.
2013. máj. 30. 10:58
4/7 anonim válasza:
Újabb, magas intelligenciát és kifinomult modort tükröző hozzászólás. De erzsimama majd megírja neked, te pedig besöpröd érte a jól megérdemelt ötöst, miközben a padtársad a saját munkájáért kap majd egy négyest. Persze neked ez jár, ugye?
5/7 anonim válasza:
Én, ha tanár lennék, csak észrevenném azt, hogy az otthoni fogalmazás és az órai munka között ég és föld a különbség.
Mert a kommentjeid alapján nem hiszem, hogy olyan jó fogalmazásokat tudnál írni.
Sajnos, ez a házi feladatok kategória, ezért nem tehetünk semmit az ellen, hogy erzsimama megírja helyette.
De szomorú, hogy még a kérdést sem tudja a kérdező értelmesen kiírni.
6/7 A kérdező kommentje:
A házifeladatra 5- kaptam,és egyedül irtam meg
2013. máj. 30. 20:49
7/7 anonim válasza:
Aha. Negyedik óra előtti szünetben leírod, hogy mi a feladat, és este már meg is van az osztályzat, ami ráadásul jeles. Hát, ezt nem hisszük el. Ha pedig ilyen okos gyerek lennél, minek írnád ide ki, amit kiírtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!