Miről szól pontosan a Pearl Harbor - Égi háború című film?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a történelmi eseményről, de bővebben nem. Mi történik benne a három fiatallal? Hogy alakítják a történetet? Van különálló történtet is benne ami nem kapcsolódik közvetlen a történelmi eseményhez, vagy nem?2013. máj. 27. 17:36
1/10 anonim válasza:
2 órát csak rááldozhatsz a szabadidiődből. Vagy ha lusta vagy akkor google, imdb, wiki...
2/10 anonim válasza:
2 pasi meg egy csaj
az egyik beleszeret a csajba és gyereke lesz tőle, de a meghal a háborúban. A másik pasi is szereti a csajt, és feleségül veszi, felneveli a gyereket és a halottról nevezik el. kb ennyi
de érdemes filmem megnézni mert nagyon szép
3/10 A kérdező kommentje:
Nincs időm megnézni, a wikin meg ezeken nem nagyon írják le. De köszi a segítséget, rendes vagy :)
2013. máj. 27. 17:46
4/10 anonim válasza:
nincs mit, örülök, h segíthettem
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-D
2013. máj. 27. 17:52
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
Be tudom, én is írni youtube-ba :D és amúgy is 3 órás...
2013. máj. 27. 18:40
8/10 A kérdező kommentje:
egyébként nem más forrás szerint nem hal meg a csávó se, csak azt hiszik. Egy lakatlan szigeten él tovább..
2013. máj. 27. 19:04
9/10 anonim válasza:
Az az igazság hogy sz@rni se fog helyetted elmenni senki a WCre
10/10 A kérdező kommentje:
pff.. hát nagyon értelmesek vagytok, mire jó ez az oldal ha nem erre?!
2013. jún. 1. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!