S. O. S Szabó Magda Abigél c. könyvéből vannak ezek a kérdések: 1. Miért kiáltott rá Kőnig Vitayra? 2. Mit küldött MImó néni Vitaynak? 3. Mi az iskola jelmondata? 4. Gyűjtsd ki az Árkodi ellenálló eddigi tetteit!
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 16:22
1/9 A kérdező kommentje:
5. Milyen stokások fűződnek András estéihez? 6. Miért volt hideg a templomban? 7. Hogyan üzent Kuncz Feri Ginánsk? 8. Kik segítettek a találkozónál? 9. Hogyan viselkedett az utolsó napján Gina? 10. Miből tudjuk meg hogy az ellenálló és Abigél egy személy? 11. Mennyi időre fizette ki az internátusi díjat Vitay tábornok? 12. Miben egyezett meg az apuka Thorma Gedeonnal? 13. Ki Abigél?
2013. máj. 21. 16:24
2/9 anonim válasza:
Olvasd el :(
Az egyik legjobb lányregény.
3/9 A kérdező kommentje:
De 1 nap altt nem tudom :( Légyszíves segíts ! <3
2013. máj. 21. 17:02
5/9 A kérdező kommentje:
Kösz ez az egy amit én is tudtam csak kiírtam :D
2013. máj. 21. 17:06
6/9 anonim válasza:
Miért kell egy nap alatt elolvasni? Ma mondták meg, hogy holnapra kell? Vagy eddig lusta voltál? Hát, akkor most állj neki szépen és eljutsz, ameddig tudsz. hajrá!
7/9 anonim válasza:
2. Mimó néni Vitaynak házi süteményeket küldött.
4. Összefirkálta az egyik a városban lévő szobrot, akkor a vonatállomásra is felfirkálta a falra, hogy "Nem, nem, soha!" (ez a 2. világháború idején vált az ellenállók jelmondatává)
9. Utolsó napján Gina mindenkihez kedves volt, Tormának adta az elrejtett csecsebecséit (a rúzst, a púdert, stb)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de amúgy van belőle film is, azt meg tudod nézni most este.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm ;3
2013. máj. 21. 17:11
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!