Ki a kedvenc színészed és miért?
nem azt kérem hogy írjátok meg helyettem, hanem hogy adjatok öteletek, stb.
minimum 2 perces beszédet kell tartanunk, hogy ki a kedvenc színészed és miért
Pl. Gojko Mitic, mert nagyon jól játszotta
az indián szerepeket
Pl. azért szereted, mert sokoldalú
(sokféle szerepet tud jól eljátszani)
Vagy mert szép a hangja
Beszélhetsz a mimikájáról, kifejező nézésről, hogy mennyire hihetően ábrázolja az adott karaktert. Tisztelheted a magánélete, vallása, politikai nézete miatt is.
Olvass el róla pár bulvárcikket, a wikipédiáját, nézd meg néhány interjúját és mindjárt lesz két percnyi beszédtémád.
Csinálj jegyzetet és nem kavarodsz bele!
Jack Nicholson.
- egyrészt mert nagyon tudtam utálni negatív szerepben (ez nálam fontos, hogy meg tudjam folytani egy kanál vízben) hmm akkor sorjában.
- elképesztően jó színész, a negatrív és pozitív szerepeit is imádtam. (pl: ragyogás, száll a kakukk,)
- nem egy filmes szereplő ... okés elmagyarázom h ez nekem mit jelent: pl kirsten stewart vagy taylor lautner akármilyen filmben látom majd őket mindig csak bella és jacob marad majd és 3 nap múlva már nem fogok emlékezni a nevükre.ellenben jack -et nem tudok egy szerepéről elnevezni mert mindegyik olyan jó és mindegyik annyira más hogy esélytelen lenne. ő csak JACK! csupa nagybetűvel!
- sosem tudom megunni, még a legkisebb mozdulatait is imádom. és benne látszik hogy tényleg jó színész mert mindegyik szerepet jól játssza és mégis mindegyik szerepben benne vagy egy kicsit ő is és feltudjuk ismerni az alapján.
- sosem tudom eldönteni hogy a fiatal vagy az öreg jack nicholsont szeretem-e jobban: azaz nem öregedett ki nem tűnt el, ami jele annak hogy milyen jó színész is ő valójában.
jaaa és tudom hogy már tuti csináltál előadást :D csak jól esett írni :)
kiről írtad végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!