Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ki a kedvenc színészed és miért?

Ki a kedvenc színészed és miért?

Figyelt kérdés

nem azt kérem hogy írjátok meg helyettem, hanem hogy adjatok öteletek, stb.

minimum 2 perces beszédet kell tartanunk, hogy ki a kedvenc színészed és miért

2013. máj. 17. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod. Először is kiválasztod az illetőt, majd megfogalmazod hogy miért ő.Bevezetőnek egy pár gondolatot írhatsz az életéről azért, hogy legyen eleje is ( max hogy mikor született meg milyen nemzetiségű) Írhatsz egy kicsit azokról a filmjeiről amikben tetszett az alakítása vagy akár belső és külső tulajdonságokat is...azt fogalmazd meg amiért szereted. :)
2013. máj. 17. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Pl. Gojko Mitic, mert nagyon jól játszotta

az indián szerepeket

2013. máj. 17. 12:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Pl. azért szereted, mert sokoldalú

(sokféle szerepet tud jól eljátszani)

Vagy mert szép a hangja

2013. máj. 17. 12:43
 4/5 anonim válasza:

Beszélhetsz a mimikájáról, kifejező nézésről, hogy mennyire hihetően ábrázolja az adott karaktert. Tisztelheted a magánélete, vallása, politikai nézete miatt is.

Olvass el róla pár bulvárcikket, a wikipédiáját, nézd meg néhány interjúját és mindjárt lesz két percnyi beszédtémád.

Csinálj jegyzetet és nem kavarodsz bele!

2013. máj. 17. 15:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Jack Nicholson.

- egyrészt mert nagyon tudtam utálni negatív szerepben (ez nálam fontos, hogy meg tudjam folytani egy kanál vízben) hmm akkor sorjában.

- elképesztően jó színész, a negatrív és pozitív szerepeit is imádtam. (pl: ragyogás, száll a kakukk,)

- nem egy filmes szereplő ... okés elmagyarázom h ez nekem mit jelent: pl kirsten stewart vagy taylor lautner akármilyen filmben látom majd őket mindig csak bella és jacob marad majd és 3 nap múlva már nem fogok emlékezni a nevükre.ellenben jack -et nem tudok egy szerepéről elnevezni mert mindegyik olyan jó és mindegyik annyira más hogy esélytelen lenne. ő csak JACK! csupa nagybetűvel!

- sosem tudom megunni, még a legkisebb mozdulatait is imádom. és benne látszik hogy tényleg jó színész mert mindegyik szerepet jól játssza és mégis mindegyik szerepben benne vagy egy kicsit ő is és feltudjuk ismerni az alapján.

- sosem tudom eldönteni hogy a fiatal vagy az öreg jack nicholsont szeretem-e jobban: azaz nem öregedett ki nem tűnt el, ami jele annak hogy milyen jó színész is ő valójában.

jaaa és tudom hogy már tuti csináltál előadást :D csak jól esett írni :)

kiről írtad végül?

2013. okt. 19. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!