Szerintetek milyen pazar lett a fogalmazásom (amit holnap le kell adni)?
A haza az otthonom, ahol születtem, ahol megtanultam járni, beszélni, ahol élek.
A hazámat szeretem,mert itt vannak szeretteim,a családom, a rokonaim és a barátaim.Csodálatos az anyanyelvem amelyre a szüleim tanítottak, s amelyre majd gyermekeimet tanítom.Szeretem ezt az országot, amelynek küzdelmes múltja van, és büszke vagyok azokra az emberekre, akik életüket adták azért, hogy mi már egy szabad országban élhetünk.Magyarország kicsi ország,de csodálatos tájai vannak.
A hazám kedves a szívemnek, itt szeretnék élni és meghalni.
Nekem tetszik
(Meleg hangvételű)
Még talán az éghajlatról írhattál volna
Hogy milyen klassz idő szokott lenni
(tavasszal meg nyáron) Meg milyen jó a föld, mindenféle dolgok megteremnek benne
Tárgyi tévedések is vannak benne: "Magyarország kicsi ország" nos a 249 független orszég/terület között a 110. helyen van Magyarország a területét nézve.
A szabad országról is vitázhatnánk, hogy egy ledarált Alkotmánybíróság után, egy pártállami időket idéző közszolgálati tévé, bíróságok elfoglalása után mennyire is vagyunk szabadok.
Próbáld meg kicsit jobban tagolni
A vesszők után hagyj egy betűnyi helyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!