Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogyan tanuljak a földrajz...

Hogyan tanuljak a földrajz érettségire?

Figyelt kérdés
Én eddig úgy készültem, hogy van egy könyvem, a 77 szóbeli tétel földrajzból. Szerintetek, ha ezt betanulom és a topográfiát, számíthatok 85%-os érettségire? Vagy ez a szóbelis könyv nem elég? köszi előre is

2013. máj. 13. 15:26
 1/1 anonim válasza:
Földrajzból középszinten érettségiztem. Az atlasz nagyon sokat segít hogy ha alaposan átnézed és tudod hogy mit hol találsz meg. Szóbelin is használhatod szinte minden tételhez. Viszont keresd fel a tanárod mert minden iskolában mások a tételek és azt a tanárok állítják össze hogy mit húzhatsz. Hiába tanulsz a szóbelis könyvből ha éppen nem lesz benne amit ők kérnek.Jól kell teljesítened írásbelin és szóbelin is egyaránt hogy 85%-os legyen.
2013. máj. 15. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!