Hogy is van ez az érvelés?
Kerestem kutattam lehet h nem elég alaposan, de már nem tudok mást muszáj megkérdeznem itt, hátha valaki segít nekem.
Nem az a gondom hogy a témáról miket lehet írni, nekem az a problémám hogy írjak 3 oldalas érvelést. hogyan épül fel
Hogyan kezdjem el
Mondjuk van 5 érvelés típus, amiket felhasználva írok arról az adott témáról, de hogyan álljak neki
Már alapból azzal kell kezdenem hogy elkezdem mondjuk írni az általános érvet, majd folytatom a következővel? Mi a logikája annak h hogyan írom egymás után az érveket??
Könyörgöm valaki segítsen nekem!! Remélem normálisan fogalmaztam :)
itt kell bevezetés , és utána a tárgyalásban kezdem csak el az érveket, majd befejezés, v hogyan
Szerintem a bevezetésben felveted, "elővezeted" azt a témát, amelyről szó van. Egy-két mondattal bemutatod, mi az, amiről a következőkben írni akarsz. A múltkoriban egy ismert színész által nyilatkozott mondat volt pl. ez a kiindulási alap. Ha ilyenről van szó, akkor ezt mondjuk idézed. Elmondod, hogy ezt akarod körüljárni, megvizsgálni több szempontból.
A tárgyalásban elkezded kifejteni, az egyik oldalról megvilágítani, érvekkel alátámasztani, majd utána jöhetnek az ellenérvek, mintha önmagaddal vitatkoznál.
A befejezés pedig lehet egy összegzés, összefoglalása az elmondottaknak. Egy végső következtetés levonása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!