Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Nem tudok neki kezdeni az...

Nem tudok neki kezdeni az ének fogalmazásnak?

Figyelt kérdés
Ezen a két témán gondolkoztam: "Amatőrök, fél profik, profik." a másik: "Sztárok és rajongóik." De egyikbe se tudok bele kezdeni. Az a gond, hogy nem szoktam angyon zenét hallgatni, nincs zenei ízlésem. Valaki légyszi segítene elkezdeni a fogalmazást, vagy/meg adni egy szálat amin elindulhatok?

2013. máj. 7. 19:03
 1/2 anonim válasza:
Sztárok és rajongóik. Szerintem eleve néhány mostanában érdekelt embereket kéne választanod- szerintem a legjobb Taylor Swift és Selena Gomez lehetne, mindketten nagyon híresek, és legjobb barátok is. Énekeltek együtt dalokat is, pl. Who says. Érdekesség még, hogy Taylor rajongóinak egy része fitymálja is őt, mert szerintük "játszadozik a pasijaival" de nemrégiben ezügyben meg is interjúvolták őt, és kiderült hogy nem így van. Meg Selena Gomez mostanában megjelent száma a Come and get it. Ha még mindig nem tudsz elindulni a fonálon, írj nyugodtan.
2013. máj. 11. 10:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet, már megírtam a fogalmazást, de amúgy nagyon köszi, de én nem hallgatok nagyon zenét, ezért egy ilyen témában nekem nehéz írni...
2013. máj. 11. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!