Megnéznéd, hogy nálad működik-e rendesen ez a link? Mi a tapasztalatod, fut rendesen? A csúszkával n értékét változtatva váltanak az oldalak?
A link: [link] szaldobagyi.hu/matek/13_04_15_b. html
A kérdező, akinek a megoldást készítettem arra panaszkodik, hogy nem tudja megnézni, ezt a hibaüzenetet kapja:
Mit lehetne neki javasolni, hogy láthassa a választ?
Szia! Nálam működik ÍGY a link:
Az volt a hiba, hogy tartalmazott a link még pluszban kettő darab szóközt.
#13, Zsiga is rájött a space-ekre és rögtön az első válaszban javította a linket. Azt hiszem, mindenki a javított linket nézi, azok is, akiknek nem megy.
DeeDee, nálam megy az idei is, ami linket írtál. Browser-től függetlenül (Chrome, Firefox, IE). Ráadásul ezen a gépen egy régebbi Java van (SE 7 U15, nem pedig U21, mint a másik gépemen), vagyis attól se függ.
Op.rendszertől is függetlnennek tűnik, otthon XP SP2 van, itt meg Win7.
Most megnéztem viszont egy régi gépen is, régi IE, régi 1.6-os Java. A geogebratube azzal is megy rendesen, viszont a zsiga41-es honlapról nem! Onnan ugyanazt tapasztalom, mint a #7-es válaszoló. A hibaszöveg szerint ClassNotFoundException lesz, nem találja meg a geogebra.GeoGebraApplet osztályt. Sorokkal később azt írja, hogy
Caused by: jave.io.IOException: open HTTP connection failed: [link]
bongolo!
Megelőztél, mert az op.rendszerre szerettem volna rákérdezni.
Időközben legyalultam a FireFox-ot, feltelepítettem a legújabb verziót, de az ominózus link így sem működik. :-(
Zsiga!
Nem lehet, hogy időközben új GeoGebra frissítve lett és és az új verzió valamelyik beállítása nem azonos a régiével?
Vagy valamelyik rendszer frissítés kavar be? Nálam már előfordult ilyen eset.
Egy kérés: feltennéd ide a táblázatos feladat gyüjteményed linkjét, hogy abból is lehessen próbálgatni?
DeeDee
Még egyszer köszönöm, hogy foglalkoztatok vele és leírtátok a tapasztalatokat. Továbbra is keresem az okokat, sajnos nem sok sikerrel. Nálam például a [link] az IE-rel is megy, pedig azzal nem mindegyik. A Mozillával és a Chrommal nekem mindegyik megy, azért nem tapasztaltam eddig ezt a gondot.
A gép és a böngészők különböző védelmi beállításaira gyanakszom, de ez nekem magas. Természetesen a GeoGebra új változatait is követem illetve a web-oldal generálás különböző lehetőségeit is kipróbálom.
Nekem egy "ClassNotFoundException"-t dob.
Windows 8, 64bit, java 7 update 17.
Azon a gépen, amiről írtam hogy csak a geogebratube megy, még tegnapelőtt próbálkoztam: A geogebratube más html körítésbe rakja a java applet-et, mint Zsiga html-je. Azzal kísérleteztem, hogy egyesével lecserélem a paramétereket, hogy mikor romlik el a geogebratube-os is. Nem jutottam a végére a dolognak, úgyhogy ma folytattam volna. Viszont ma ugyanaz a gép már be tudta tölteni Zsiga honlapjáról is!!
Szóval nálam megjavult a dolog. Nem volt a gép újraindítva közben egyébként... Fogalmam sincs, mi változhatott közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!