Hol találom meg ezt az oldalt?
úgy hallottam, hogy valahol meg lehet találni biológiából az összes érettségi feladatot témakörökre lebontva. tehát nem érettségi időszakokra lebontva, ahogy az oktatas.hu-n van, hanem témákra pl az összes genetikával kapcsolatos feladatot megtalálom egy helyen. hol van ez az oldal? (már ha egyáltalán van ilyen :D)
köszönöm :)
Nekem a biológia érettségik témakör szerinti válogatásai egy nemrég megjelent könyvben vannak meg. A címe ez: Biológia lépésről lépésre (A kétszintű biológia érettségi feladatok tematikus válogatása 2003-2012-ig)
A könyvhöz jár egy CD, azon vannak a megoldások + a középszintű feladatok, a könyv pedig az emelt feladatokat tartalmazza. És külön témakör szól a genetikáról.
Lehet, hogy a neten is fent van valahol, de ezt sajnos nem tudom. Mindenesetre ha nem találod, akkor javaslom a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!