Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ötletek a suli megváltoztatására?

Ötletek a suli megváltoztatására?

Figyelt kérdés

Ott kezdeném h. iskolánkban a diáktanács(DT) müködik.Épp elnökválasztás folyik...

Nah szval volt nagy DT gyűlés és engem jelöltek elnöki posztra.csak sajna még egy csaj bekönyörögte magát h. ő is lehessen :( így nem fog olyan simán menni a dolog :( dehát ilyen az élet. Csak az csüggeszt el egy kicsit h. ő a hírnév miatt csinálja én meg azért tenni is akarok a suliért. meg az is cseszi csöppit agyam h. az a csaj benyalt minden tanárnál (mert az apja ott tanítot na szval a csajnak nagyon nagy a Respectje a tanárok körében , bár az is igaz h. a tanárok nem választanak ) nah a lényeg az h. az igazságosság jegyében kampányolnunk kell. és ki kell írnunk olyan dolgokat ami hasznos dolog lenne a sulinak. írtam is pár jo dolgot de attol félek ez a kis stréberkének a szülei full ellátják tanáccsal és a szülei fogják csinálni ill. segíteni benne. Nah és itt lenne szükségem a TI ötleteitekre, én nagyon számítok Rátok! mert szeretnék elnök lenni a suli és a magam érdekében is. Szval aki tud olyan ötleteket írni ami egy iskola menetében segíteni tud a diákok részéröl és a tanárokéról is. De légyszíves kivitelezhető ötleteket kérnék. ami jobbá teheti az iskolát v. a tanulást. köszi szépen mindenkinek előre is.

2009. szept. 17. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
29%
Azt hittem másik suliba akarsz átmenni, mikor a kérdést megláttam :)
2009. szept. 17. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Melyik városban jársz suliba?
2009. szept. 18. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:

több program, és a programokkal keresné meg a suli a pénzt rá!

sulidizsi, gyereknap, esetleg vetítés, stb...

több szakkör (mi sulinkból idézek):

kismenedzser, német, nyelvvizsga előkészítő, magyar felvételi előkészítő, töri szakkör, sport szakkörök

bárnálunk leszavazták, mert polgármester úrnak (a bal.fa.sznak) nem tetszett az ötlet:

tanárok értékelése! minden hónapban 1től 5-ig és átlagszámolás. a legrosszabb tanárnak megindokolják, ÉRTELMESEN, és ő próbál változni. ez neki is jó. az eredmény akár titkos is maradhat!

és az említett oldal'nemiszerv' mondta, lehessen telefont használni. szval szünetben megmutathatom a fotókat, stb... de le lett szavazva. így meg kell kérdezni a tanárt (xy néni, hétvégén buli volt, fotóztam, megmutathatom a petinek, meg a pistikének?)

esetleg még: nem küldhetik ki a diákot, vagy ha ez már van nálatok, de nem tartják be, akkor szigorítás (mmint a tanárt fogják rövidebb pórázra)

ha a diák késik szakkörről, nem kell beengedni (esetleg tanóránál is bevezethető)

videó, hangfelvételt készíteni tilos

egy nap nem lehet több mint 3 nagydolgozat

iskolaújság, egy főszerkesztő, 2 "alszerkesztő", és a többiek (dolgozd ki :))

esetleg sulibüfé (kismenedzser szakkörösök csinálhatnák az újsággal együtt)

délután az iskola termében, vagy az iskola udvarán meccsek. (kézi, foci, kosár, stb, nem tom milyen lehetőségek vannak)

2009. szept. 18. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!