Fontos: Milyen fogalmazást lehet irni az esőről? HOLNAPRA kell :S
Figyelt kérdés
kaptam egy feladatot: 15-20 soros fogalmazás kell, azzal a témával ,hogy: esik :/, van valakinek valami tippje? :(2009. szept. 17. 16:34
1/6 anonim válasza:
Bármit lehet? Szerintem keress egy gyerekkori emléket,amikor vihar volt és féltél,szakadt az eső,villámlott stb. Vagy épp ellenkezőleg.Valami megázós történetet.Ilyen általában mindenkinek van.
2/6 A kérdező kommentje:
ez nagyon jó ötlet :)köszönöm, van még esetleg valakinek hasonló ötlete?, vagy ezt hogy kezdjem el?
2009. szept. 17. 16:45
3/6 anonim válasza:
Szerintem írhatsz valami mesét is, pl egy lány nagyon szeretne kimenni játszani, de szakad az eső, nézelődik az ablakban, és elalszik. Álmában felébred az ablakban, meglát valami furcsaságot, mindenféle mesebeli dolog történik ezután vele (szinte akármit ki lehet találni ide ) aztán valamikor kap pl egy tündértől egy tárgyat, és mikor felébred, az a tárgy(lehet gyűrű, könyvecske, kristály, stb valami fantasy-s) ott van a kezében...
4/6 A kérdező kommentje:
köszi :D, de a tanárnőm elég konzervatív, valami reálisabbra gondoltam, de azért ez is jó , köszönöm :), még valakinek ötlete? :D
2009. szept. 17. 16:56
6/6 A kérdező kommentje:
de vicces -.-", nekem most eső kell, nem életszínvonal xD
2009. szept. 17. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!