Mi a véleményetek azokról, akik feldobják ide a házi feladatukat -mert nyilván van jobb dolguk is-, hogy oldják meg helyettük mások?
Az a legfárasztóbb,mikor valaki azt kéri,
hogy teljes érettségi tételt rakjunk föl
(mintha nem tudná kidolgozni)
"Az "Egri csillagok" mondjuk tényleg jó könyv"
Igaz, ezt így kell írni...
Az "A kőszívű ember fiai" is jó
(Csak mikor már tizedszer ugyanazt kérdezik)
Bocsánat, én úgy értettem, hogy a kérdezőkről kell véleményt formálni…
Természetesen illik megköszönni a segítséget, ebben elég nagy egyetértés lesz.
Engem nagyon fel tud cseszni az ilyen.
Szívesen segítek akkor, ha látom legalább a próbálkozást. Ha látom, hogy tett vmit a kérdező, csak elakadt. Akkor nagyon szívesen magyarázok.
De az olyanoktól teljesen kiégek, akik nyilvánvalóan le sem szarják az egészet, csak ideböfögik a házijukat, odaírják, hogy SÜRGŐS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, aztán várják a sültgalambot.
Ilyenkor meg is szoktam mondani, hogy használják a google-t meg a tankönyvet, ne azt várják, hogy mindent a seggük alá raknak.
Ennél már csak az csesz fel jobban, mikor jön vmi túlbuzgó idióta, aki megoldja neki.
Én is jártam már így, mint az utolsó válaszoló.
Megírtam, hogy ha látom, hogy foglalkozik vele, akkor segítek.
Mire újból felmentem az oldalra, már készen volt a házi feladat.
Egyszer megkérdeztem az illetőt, hogy miért csinálja meg helyettük, amikor látnivaló, hogy nem is foglalkoznak vele.
Az volt a válasz, hogy mindenkinek kell adni egy esélyt, hátha majd legközelebb már megcsinálja egyedül. :)
No comment.
Itt még mindig várom a kérdezőt, hogy tudjak neki segíteni.
Annak örülök, hogy senki nem csinálta meg helyette még.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!