Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mi és hogyan történt valójában...

Mi és hogyan történt valójában az 1848-as szabdságharcban? Többi lent.

Figyelt kérdés

Beszámolót kell készítenem töriből és a töritanár 3 részre osztotta az 1848/1849-es forradalmat: 1. forradalom, 2. szabadságharc, 3. híres emberek, amelyek részt vettek a forradalomban és a szabadságharcban.Én a szabadságharcot kaptam. Valójában engem az érdekelne, hogy a forradalom és a szabadságharc ugyanaz-e, és ha nem, akkor mikortól kezdve kezdődik a szabadságharc. És ha valaki tudna említeni néhány fontos dolgot, az interneten kívüli forrásokból, azt nagyon megköszönném.

Előre is köszi! :)

2013. márc. 12. 00:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kossuth szerepét érdemes

egyébként külön vizsgálni

(nagyon haladó gondolatai voltak)

2013. márc. 13. 01:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Habs-goknál meg nem tudom pontosan mikortól-

de Ferenc Józsi lett a(z új) császár

2013. márc. 13. 01:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Kb. ugyan az mint most. Némi eltéréssel.

Néhány embernek elege lett az akkori rendszerből ezért felkelés volt. Akkor Jókaiék kitalálták, hogy ha megkeresik az egyetemistákat akkor ők melléjük állnak. Így elkezdtem lázadozni.

Nos az egyetemsiták stimmelnek ma is. Meg az is, hogy mindenkinek elege van mindenből...

Egyébként ha 8.os vagy /vagy 12./ akkor töri könyv ha nem akkor neten néz szét. Ott több infot tudsz találni mint mi itt összetudunk dobni.

2013. márc. 15. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!