Hogy vannak ezek a mondatok angolul? Holnap lesz szóbelim, és ezek a mondatok is kellenének.
-Soha nem néznék horrorfilmet, mert félek a sötétben.
-A kedvenc napom december huszonnegyedike, mert imádom a karácsonyi hangulatot a hideg télben.
-Ha nyernék sok pénzt, akkor egy részét elajándékoznám a hajléktalanoknak.
-A legjobb nyaralásom az idei volt mikor Görögországban voltunk a családommal
-Láttam egy gyönyörű ruhát tegnap a boltban.
I would never watch a horror film in the dark
because I am afraid of the darkness
Mondjuk elég ciki,ha menni akarsz felvételire
és ezeket nem tudod
A kedvenc napom december huszonnegyedike, mert imádom a karácsonyi hangulatot a hideg télben.
My favourite day is the twenty-fourth of December because I love the atmosphere of Chrristmas in the cold winter
-Ha nyernék sok pénzt, akkor egy részét elajándékoznám a hajléktalanoknak.
(If I won a lot of money I would give it to the poor
(homeless)
-A legjobb nyaralásom az idei volt mikor Görögországban
voltunk a családommal
(This year I had my best holiday of all when I was in
Greece with my family)
Yesterday I saw a beautiful
dress in a shop-window
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Hát nem elsőként jelölöm meg a sulit, ahova ezek kellenek, de azért nem szeretném ennyire elrontani.. Tényleg nagyon rossz vagyok angolból, tudom.
Állítólag kérdezik, mert lesz egy olyan feladat, ahol meg lesz adva a mondat legeleje angolul (a barátnőm ma volt, és ő ezeket a mondatkezdéseket mondta), és be kell fejezni majd ezeket.
- I would never watch a horror movie because i am terrified of the dark.
-My favourite day is 24th of december because i adore the feeling of christmas during the cold winter months.
-If I won an immense amount of money, I would donate a part of it to homeless people.
-The best vacation I've ever had was this year when i went to Greece with my family.
-I saw a beautiful dress yesterday at the store.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!