Fogalmazás. Hogy kezdjek hozzá? ötletek? (lent)
milyen kedves kis történet lenne, köszii
megértem hogy most biztos elég depressziós vagy, de ezt azért neee jóisteen
Tudod, miről szól az Átváltozás? Mintha nem olvastad volna el. Ha ahhoz hasonlót kell írnod, ez pont jó téma lenne.
Az Átváltozás egy olyan hapsiról szól, akit semmibe vesz a családja, csak élősködnek a nyakán, miközben szétgürizi az agyát. Egy nap csótányként ébred fel, és bár a családja tudja, hogy ő a csótány, rásöprik a szemétlapátra, és bedobják a kukába. Ennyi a lényege.
Nem vagyok depressziós. Szerintem poén sztori lenne. Hidd el, a tanárod nem vár ennél többet.
Ilyet nekünk is kellett. :) Én olyasmit írtam, hogy egy lány vagyok (amúgy is xdd) aki a parton ébredt egy lakatlan szigeten és nem tudja hogy került oda... meglát egy fiút, aki közelebb jön hozzá, de aztán megijed és elmegy, végül megint odamegy és egy kis tükröt dob elé. a lány megnézi magát és látja, hogy az egész arca szőrös, mint egy majomé. a fiú megint odajön és meglátja a csajszi, hogy a fiúnak a keze szőrös. a fiú elvezeti egy forráshoz, amiből isznak és eltűnik a szőr. útközben elmondja, hogy egy varázsszigetre került, ahol eddig csak egyedül élt, de már ketten vannak és kijutni lehetetlen. vannak szuperképességeik, meg szőrösek, de a forrásvíz egy hétre megszabadítja őket a szőrtől :DD
ötöst kaptam rá xdd sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!