Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mik a jó válaszok ezekre? (...

Mik a jó válaszok ezekre? ( lent )

Figyelt kérdés

Sziasztok!Sajna az a helyzet hogy múlt héten csak hétfőn meg kedden voltam suliba előtte meg 1 hétig nem, nagyon beteg voltam.Kedden törin kaptam egy papírt amit előzőhéten már megoldtak a többiek,és akkor kedden dogát is írtak.Én meg holnap fogok majd,és egész nap kérdeztem az osztály társaimat, hogy meg-e vannak nekik ezek a válaszok,vagy letudnák -e írni facen ,de senki nem segített.Remélem ti tudtok előre is köszi!

Hitler nyugati győzelme a háborúban:

Ki,mikor és milyen eseménnyel vetett véget a furcsa háborúnak?

Sorrendben mely országokkal sikerült a németeknek elfoglalniuk?

Franciaországra milyen irányból támadtak a németek?

Mi történt francia kikötővárosnál: Dunkerque-nél?

Mi bizonyítja, hogy ebben az időben- a németek mögött- az olaszok (Mussolini) sem akartak lemaradni a hódításban?

Mikor esett el Párizs?

Mi lett Franciaországgal?

Ki szólította fel a németek elleni ellenállásra a franciákat?

Miért érdekes az, hogy hol kötötték meg a franciák és a németek a fegyverszünetet?

2013. jan. 28. 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Nyisd ki a Történelem IV nevű tankönyvedet a második világháborúnál, minden benne van :)
2013. jan. 28. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz.De már gondoltam erre..Annyit írtak vissza, hogy 75.o szépen kinyitottam és elolvastam,sőt még a 76.-at is és előtte is...De ezeket még meg sem említi.
2013. jan. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!