Mennyire nagy baj, ha a Hidegháború legnagyobb konfliktusai című esszéből kihagytam a Vietnami-háborút?
Figyelt kérdés
Ez volt ma az esszé a töridogában,volt rá kb. 25-30 perc hogy befejezzed.
Említettem Görögországot,az Arab-Izraeli konfliktusokat,a Kóreai-háborút és a Kubai rakétaválságot (ez a legjelentősebb konfiktus szerintem).
Mekkora baj,hogy kimaradt?
2013. jan. 21. 19:08
1/6 anonim válasza:
ha az esszé terjedelembe nem fért volna bele, és nem volt róla forrás, amit fel kellett volna használnod, akkor nem akkora baj. viszont ha a koreai-háborút úgy írtad, hogy kóreai, az már nagyobb probléma
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ :)
Nem volt a források között Vietnam és max. 1 oldalas lehet az esszé.
De a Kóreai-háborúval mi a gond?
2013. jan. 21. 19:11
3/6 A kérdező kommentje:
Azt pontosan úgy írtam le,ahogyan a jegyzetemben volt,évszámokkal (1950-53) + Észak és Dél konfliktusa.
2013. jan. 21. 19:12
4/6 A kérdező kommentje:
forrás a kóreairól sem volt,csak a II. Arab-Izraeliről meg írtam az NDK-NSZK-ról is,mert az is volt forrás.
2013. jan. 21. 19:14
6/6 A kérdező kommentje:
hupsz,bocsánat,én azt hittem,hogy konkrétan a háborúval van valami baj,hogy beírtam,köszi :)
2013. jan. 21. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!