Mozaikos témazárókat hol lehet letölteni vagy rendelni vagy vásárolni?
Nekem pontosan Fizika és biológia 7 osztályos tudásszintmérő A/B kéne. Nem tudjátok hol lehet letölteni ha tudjátok akkor lécci linkeljetek;)köszike.
Vagy ha esetelge nem lehet letölteni akk hol lehet megrendelni vagy hol lehet megvenni(tanároda kilőve:)) Nyíregyháza környékén?
Antikváriumba mejek hétfőn ott megtalálhatom?
Vagy ha vki nem szívesek szeretné megosztani másokkal itt, akk lécci a :totti97@citromail.hu-ra küldjön már vmit!
vagy ha fénykép nekem az is jó;)
Na köszi előre is!
Nem fogod megvenni sehol, mert azt csak tanárok rendelhetik meg. A régieket meg meg kell tartaniuk a tanároknak azt hiszem 5 évig. Vagyis mire visszakerülne a gazdájához az már nem is jár abba az iskolába. Szerintem a kör bezárult. Tanulnod kell.
Egyébként milyen röhejes lenne, ha mégis sikerülne valahonnan egy régi példányt beszerezned és azt megtanulod, az újban pedig homlok egyenest más kérdések lennének már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!