Angol esszé. Hogyan kezdjek hozzá?
Ez lesz az első esszém, és egyszerűen nem tudom, hogy hogyan fogjak hozzá... A téma bármi lehet, még azt se tudom, hogy miből lehet egy jó esszét írni... Pl. koncertélményről lehet, múlt időben írva? Vagy miről írjak? Tudnátok ötleteket adni? Kérlek segítsetek! A válaszokat előre is nagyon köszönöm!
15/L
A koncertélmény nagyon jó ötlet!
arról én marha sokat tudnék írni! a helyedben azt választanám!
Nekem olaszra kellett. Arról írtam, hogy a Holdon jártam a nővéremmel, és eltévedtünk... :D
16L
Ha gyakorlatilag bármiről lehet, akkor arról írj, amiről sokat tudsz, és olyan igeidőben, ami a legjobban meg.
Nyelvvizsgán pl olyan témák szoktak lenni, hogy sport, hobbi, koncertélmény, ünnepek, nemzeti ételek, helyes táplálkozás, család leírása, egy átlagos napod...
De ha te mondjuk jobban tudsz írni a jövőbeli terveidről vagy a kedvenc sorozatodról, akkor arról írj. A lényeg, hogy, ha nincs megkötés, akkor azt válaszd, ami a legjobban megy ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!