Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Legjobb Fizika feladatgyűjtemény?

Legjobb Fizika feladatgyűjtemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok,olyan fizika feladatgyűjtemény kellene nekem,amely lehetőleg tartalmaz,emelt és középszintű feladatokat. Vagy legalábbis középszinten erős legyen. És még annyi,hogy kapható legyen :)

Köszi előre is !

2012. dec. 19. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi annak idején ebből a könyvből tanultunk: Moór Ágnes - Középiskolai fizikapéldatár (Cser Kiadó). Ebben vegyesen vannak könnyebb és nehezebb feladatok is, zárójelben mindegyik feladatnál ott van a feladat megoldása, viszont a kiszámítás menete nincs leírva. Így könnyen le tudod ellenőrizni, hogy jól dolgoztál-e. Mi 3-4 évvel ezelőtt tanultunk ebből a könyvből, nem tudom hogy mostanában is ezt a példatárat használják-e. Hátha ír még majd valaki ide. :)
2012. dec. 19. 18:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Jónak tűnik,majd még kiderül melyik lesz. :D
2012. dec. 19. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Meg tudom erősíteni, amit az első írt.

Ez egy kemény fedeles lila példatár, mi most is ezt használjuk. Igaz, én nem fogok fizikából érettségizni, de elvileg ahhoz is találsz benne sok-sok feladatot.:)

2012. dec. 19. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát,akkor valószínűleg ez lesz:) Köszi!
2012. dec. 20. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!