Keplert korban hova lehet elhelyezni, ha már Közép-Európa? Kései középkor vagy felvilágosodás?
Figyelt kérdés
Bocs ezért a kérdésért,de nem találtam semmi konkrétat se és fontos lenne egy ppt-hez.#John #Madách Imre #Az ember tragédiája #Juan #Johannes Kepler #Joan #Kepler János #Brache #I. Rudolf
2012. dec. 15. 19:19
1/5 anonim válasza:
Konkrétumot én sem találtam, de Kepler 1630-ban meghalt, a felvilágosodás meg a XVIII. század eszmei irányzata, még a korai felvilágosodás is 1650 utánra teszik.
Kései középkor? A manó se tudja. Régen a középkort 476-tól 1640-ig tanították, most úgy látom átvettük a nyugati trendit, és 1492-ben ér véget. Az 1500-1700-as éveket láttam már kora újkorként is emlegetni.
Bocsi, tudom, nem voltam nagy segítség. Próbáld meg kikerülni valahogy. Mi van, ha azt írod, hogy XVII, századi matematikus, csillagász, akármi volt?
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Az a helyzet,hogy van olyan kérdés is,hogy az Ember tragédiájának a 8. színe melyik korban játszódik,ezért kérdeztem.
2012. dec. 16. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!