Az ábrán vázolt hálózat egyes vezetékei mennyi vizet szállítanak?
Figyelt kérdés
Próbáltam megcsinálni de csak három ismeretlenes egyenleteket tudtam összehozni...
Az átmérők adat se tudom, hogy jól értelmezem e :S
2012. dec. 13. 01:27
1/4 anonim válasza:
Magához a témához nem értek, de feltételezem, hogy a felsorolt adatoktól függ a szállított víz mennyisége. Ez esetben csak az átmérők nincsenek konkrét számmal megadva. Az arányokat egy darab ismeretlen felhasználásával át tudjuk írni. 1:2:3, akkor az első átmérő d1, a második 2*d1, a harmadik 3*d1.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát csak az a baj, hogy így az kb nagyon nem is segít semmit xD Ennél azért bonyeszebbek a képletek és eléggé belelehet gabalyodni.
Bár már addig eljutottam, hogy kifejezek ezt azt de így se akar kijönni ez az egész xD
2012. dec. 13. 16:32
3/4 anonim válasza:
Sorry. Ennyi telt:) De látom, más sem ért nagyon ehhez a kérdéshez.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen xD
2012. dec. 13. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!