Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Tudnátok segíteni 10-15...

Tudnátok segíteni 10-15 mondatot irni napirendről németül?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm :D
2012. dec. 10. 20:26
 1/6 anonim válasza:
Szerintem tedd a megfelelő kategóriába, úgy több választ kapsz majd. Ja, és hogy a kérdésre is írjak valamit: bocsi, de nemigen tudok már németül. Régen ment, de nem használtam, és sokat felejtettem.
2012. dec. 10. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:

úristen bakker elkezdtem írni és addig jutottam, hogy ich..

majdnem angolul írtam először.. xD

pedig nyelvvizsgám is van (igaz már vagy 5 éves és azóta nem beszéltem egy szót se németül)

bakker most döbbentem rá h mennyire s*gghülye vagyok már németből xD

2012. dec. 10. 20:40
 3/6 A kérdező kommentje:
uhh az teljesen ki ment a fejemből h oda rakjam :D
2012. dec. 10. 20:44
 4/6 anonim válasza:
100%
Ich stehe um 6 Uhr auf. Ich ziehe meine Kleidung an. Putze ich meine Zähne. Ich gehe um halb 8 ind die Schule. Ich habe Mittagessen um 12 Uhr. Meine Mittagessen sind Fleisch Suppe und Nudeln. Am Nachmittag zirka 2 Uhr gehe ich mit meine Freudin in die Geschäft. Wir kaufen T-Shirt, Hose und Schuhe dann gehen wir nach Hause. Zu Hause lerne ich. Um 6 Uhr habe ich Abendessen. Ich dusche um 7 Uhr. Um 8 Uhr schaue ich noch meine Fernseher einge gute Film. Um 10 Uhr liege ich ins Bett dann schlafe ich.
2012. dec. 10. 20:59
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm nagyon :D
2012. dec. 10. 21:02
 6/6 anonim válasza:

Ich stehe um X Uhr auf.

Dann ziehe ich mich an.

Zum Frühstück esse ich Xbrot und trinke eine Tasse Tee.

In die Schule gehe ich um X Uhr.

Die Stunde fängt um 8 Uhr an.

Ich habe fast jeden Tag 6 Stunde.

Ich gehe zu Hause und esse ich zu Mittag.

Dann mache ich meine Hausaufgaben und lerne.

Am Abend sehe ich Fernsehen oder lese.

Um X Uhr gehe ich ins Bett.

Lehet hogy vannak benne hibák, de nagyjából jó.

2012. dec. 10. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!