Irodalom, fogalmazás? Érvelések (mellette állsz vagy nem), jól döntött-e vagy sem Eladnád-e a lelked az ördögnek? Igen vagy nem 1 oldalba leírni (a4)?
volt egy tudós, dr. Faustus, aki nem volt boldog, mert mindent tudni akart és mindent meg akart ismerni
az ördög felajánlotta neki, hogy boldoggá teszi, de cserébe a lelke az övé lesz a másvilágon
így Faust eladta a lelkét az ördögnek
Na nehogy már mi írjuk meg a házidat helyetted. Egy oldalt bárki tud írni, és ha olvastad a Faustot, akkor vannak róla gondolataid, amit nem nehéz pár 20-30 sorban kifejteni. Mi lesz veled érettséginél, amikor 2-3 oldal a minimum?? :))
Minden kérdésed elé biggyeszd be, hogy "Szerintem..", és írd le amit gondolsz. Ennyi, nem nehéz :) Nem kell halál komoly dolgokat írnod, csak azt ami az eszedbe jut. Példa: "Szerintem jól döntött ez a doktor, vagy sem? " "Szerintem jól döntött, mert a saját boldogságát kereste.. stb stb.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!