Madách Imre:Az ember tragédiája?
Figyelt kérdés
Az a feladat,hogy át kellene írni a 14. vagyis az eszkimó színt ,mintha ma irta volna,vagyis nem a kihülésses dolgokról,hanem az ellenkezője,hogy felmelegszik a föld(globális felmelegedés) Én is irtam,de kiváncsi vagyok más emberek gondolkodására is.2012. nov. 6. 13:10
1/1 anonim válasza:
Ez érdekes feladat. :)
Valami sivatagos, kietlen tájat képzelnék el, ahol csak elvétve, ilyen kis oázisoknál vannak emberek, úgymond pár fős "törzsekbe" tömörülve.
A víz igazi kincs, és megy érte a harc. Kialakultak a vezetők és vezetettek, a különféle csoportok (szinte hordák) közti ellentétek állandóak.
Mivel nyilván sok állat sem tud így megélni, és növények is leginkább elvétve vannak, az élelemért is harc folyik, fogy az emberiség.
Valami ilyesmi képből indulnék ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!