Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Matekosok, játék tv-ben...

Matekosok, játék tv-ben mennyi a vége? 11+1+7+ (1x11) -4+1x7=? 189 és a 33 nem jó amikre én gondoltam. Vki tudja?

Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
és még valószínű műsoridő végéig...
2009. aug. 12. 16:04
 12/18 A kérdező kommentje:
1063, na matekosok ez hogy jön ki???
2009. aug. 12. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Hogy nem matematikailag, az tuti biztos. Szerintem ilyesmikért fel lehetne jelenteni megtévesztésért ezeket a hülye műsorokat.

Egyszer néztem egy ilyet, képrejtvény volt. A képen egy tányér bableves szerű étel, benne egy kanál, mellé írva egy nagy T betű. Megfejtésekben babakanál, étkezéssel kapcsolatos mindenféle próbálkozás, szegény Eszti is vicsorog, mert ő tudja a faramuci megoldást, segítene is, a műsor szerkesztő, vagy ki is súg, ilyeneket, hogy eszköz+ használ és még hiányzik is 2 betű, az egyik nyilván az a bizonyos T-betű.

1 órája megy a nyűglődés, közben megnéztem a másikon egy filmet, visszakapcsolok, hát még mindig, de mindjárt le is jár az idő, gondoltam, megvárom, de áttolták a következő játékra, mert "lejárt az idő, de lehet még majd telefonálni addig gondolkodhatnak". Volt szerencsém belenézni a következő játékba is, további szerencsétlenkedések, de megkönyörültek és megmondták a választ fél óra múlva, ami ez volt: "ESZKÖZHASZNÁLAT". Hogy miért, mai napig sem értem, és szerintem még rajtam kívül sokan nem. Azóta fénysebességgel kapcsolok el, ha ilyen játék van adásban.

2009. aug. 12. 16:40
 14/18 anonim ***** válasza:
Sosem derül ki a megfejtés.
2009. aug. 12. 21:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Még a műsoridő végén sem. Átverés az egész. (előző voltam)
2009. aug. 12. 21:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A megoldás 1063!!! A kérdés, hogy hogy jön ki???
2009. aug. 13. 13:07
 17/18 anonim válasza:

azért nem 33 mert a zárójel felsőbbrendű, és az fel kell bontani előbb és akkor megváltozik előtte a + -ra. Sztem 11....

írd majd meg:)

2009. aug. 18. 21:19
 18/18 A kérdező kommentje:
már megírtam de az előtted lévő válaszoló is mert már volt kérdés 1063!
2009. aug. 18. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!