Nyári önkéntes munkáról 25 mondatos fogalmazás?
Pár éve voltam önkéntes munkán, akkor voltam 16 éves, és nagyon élveztem,megpróbálom leírni,csinálj belőle egy klassz fogalmazást.
Szóval egy hirdetés alapján találtam a munkát. Sérült gyerekeket kell kísérni a Balatonhoz nyaralni. Jelentkeztem, behívtak. Elbeszélgetés volt és felvették az adataimat. Megbeszéltünk minden részletet a munkával, a napi teendőkkel kapcsolatban, felelősségről. A tábor előtti héten még telefonon egyeztettünk. Kora reggel találkozó a buszpályaudvaron,ahol külön busz várt minket. Megkaptuk, hogy kihez melyik gyerek/gyerekek tartoznak, rövid bemutatkozás után buszra szállás, indulás.Az úton szinte végig énekeltünk, mondókáztunk, ismerkedtünk egymással és a gyerekekkel. Érkezés, szobák elfoglalása egy szuper szállodában,ahol egy emelet csak a miénk volt. Minden nap valami más programot szerveztek a gyógypedagógusok a gyerekeknek, a mi feladatunk pedig a programok lebonyolítása, a gyerekek felügyelete, kísérete volt. Közös étkezések, kirándulások,fürdés a Balatonban.
1.folyt köv.
A hét nagyon vidáman telt. Nekünk kísérőknek is volt minden este valami közös program, miután a gyerekeket már lefektettük aludni.Minden éjjel volt közülünk két ügyeletes, aki a ébren, a folyosón töltötte az éjszakát,rápillantva néha a gyerkőcökre, vigyázva rájuk,ha valaki felkelt.
Ezeknek a gyerekeknek külön élmény volt ez a nyaralás, hisz nagy részük,most mozdult ki előszőr az intézet falai közül, és ez a pár nap csak róluk szólt, csak értük volt. És mi,én is egy hatalmas élménnyel, és rengeteg tudással, türelemmel és elfogadással gazdagodtam.
Valahogy most ennyi jut eszembe, ha jó, szinesítsd ki a történetet, fogalmazd meg, hogy jó legyen neked, ha kérdésed van, írj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!