Matek beadandó! Légysziiii!?
Figyelt kérdés
Ha ezek közül bármelyiket meg tudnád csinálni, úgy hogy le is vezeted, nagyon megköszönném. Nekem nagyon nem megy. Csak amennyihez kedved van, tényleg!!!!!!
2012. nov. 5. 07:35
1/4 anonim válasza:
Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Keress egy magántanárt, fizesd ki neki a megfelelő óradíjat és nagyon készségesen segíteni fog neked.
2/4 A kérdező kommentje:
fogok is, mert ezek nagyon nem mennek.:S
2012. nov. 5. 10:09
3/4 anonim válasza:
Ezek nagyon egyszerűek. Szerintem csak le kellene ülni és megérteni a fogalmakat. Megnézni egy-két kidolgozott példát. Ilyen nem matematika szakokon általában az a baj, hogy a hallgatókat nem érdekli a matematika, és ezért nem megy nekik.
4/4 anonim válasza:
Speciel nekem pont ilyen témában vannak rendszeresen magántanítványaim. Mindegyik feladattípusban jártas vagyok, de az egy kicsit túlzó, hogy itt ezeket mind megoldjam neked.
Ha érdekel, privát üzenetben megkereshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!