Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Fogalmazást kell írni arról...

Fogalmazást kell írni arról hogy milyen leszek felnőtten illetve öregen hogyan álljak neki?

Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mondott mást is a tanár (pontos címet, útmutatót, akármit) vagy csak ennyit?
2012. nov. 1. 13:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nagyjából egy napomat írnám le 30 és 60 évesen. Ebből sok minden kiderülne az életemről. Fiú vagy vagy lány? Ez sem mindegy.
2012. nov. 1. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjed azzal a bevezetésben, hogy a sorsunkat nem tudhatjuk, nem láthatjuk előre, csak elképzelni lehet, milyenek leszünk.

Van a környezetedben néhány ember, a szüleid, vagy valamelyik tanárod, ismerősöd, akire szeretnél hasonlítani, ha felnősz.

Írd le, melyik tulajdonsága az, amelyik különösen megragadott, tetszik neked, esetleg a foglalkozása, ami a hobbyja például.

Vagy ahogyan neveli a gyermekeit, ahogy valamilyen segítő tevékenységet végez, állatmentő esetleg, ilyesmi.

Biztos van elképzelésed, te mi akarsz lenni, ha felnősz, ezeket a gondolatokat is beleszőheted persze. És a reményt, hogy meg tudod valósítani ezeket.

Az idős korodra vonatkozó példát pedig szintén a környezetedből, a nagyszüleidről mintázhatod.

De természetesen a negatív példa is példa, úgy értem, azt is leírhatod, szerinted ők valamit miért nem jól csinálnak szerinted, ezért ezt és azt te másképpen szeretnéd megvalósítani.tehát másmilyen szeretnél lenni öreg korodban, mint akik körülvesznek.

Ennyi év alatt az életkörülmények sokat változhatnak, lehet, nem is ebben az országban fogsz megöregedni, mert a foglalkozásod elszólít innen.

És fejezd be azzal, hogy mindenképpen hasznos, törekvő polgára szeretnél lenni a hazádnak és a világnak is.

Egy indián meséből: "Ha teliholdkor követed a prérifarkast, újra megtalálod az ösvényt."

2012. nov. 1. 18:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hasznos volt koszonom :) am az elozore valaszolva 16 eves vagyok :) de nehezen megy az ilyen sot 3 oldalon keresztül errol irni
2012. nov. 1. 19:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Es lany bocsi ezt kihagytam :)
2012. nov. 1. 19:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Fiatal vagyok, felnövök, elmegy az élet. 70 évesen megbetegszem, kórházba kerülök aztán évekig szenvedek. Végül agyvérzést kapok a kórházban aztán meghalok. Bedobnak a hűtőhelyre, és kész... Félek, hogy ez lesz a jövő... :((
2022. júl. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!