Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki segít nekem tételkidolg...

Valaki segít nekem tételkidolgozásban?

Figyelt kérdés

1. A Ön egy kiutaztató utazási iroda alkalmazottja. Készülnek a következő szezon kínálatának kialakítására, ezért főnöke megbízta Önt azzal, hogy nézze meg az elmúlt öt év nemzetközi turisztikai keresletének alakulását, és elemezze az európai idegenforgalmi régiók sajátosságait, térjen ki a jelentősebb kulturális emlékekre, a legjelentősebb világörökségekre, a vallási turizmus adottságaira.

2.Ön az új európai városlátogatásokat tartalmazó katalógus előkészítésében segédkezik. Főnöke megbízta Önt azzal, hogy az előző évek katalógusaiból az egyes országokra/városokra jellemző képanyagot válogassa ki. Melyik országhoz/városhoz milyen képeket rendelne hozzá? Feladata még, hogy az egyes képek aláírására a katalógusban tegyen javaslatot (az épület, műemlék funkciója/stílusa/kora stb.). A katalógusban szereplő országok: Olaszország, Spanyolország, Franciaország, Nagy-Britannia, Görögország, Oroszország, Ausztria, Csehország /a képeket a szaktanár előkészíti, a vizsgaelnökkel jóváhagyatja, és vizsgán a hallgatók rendelkezésére bocsátja/

Információtartalom vázlata

-Az európai idegenforgalmi régiók ismertetése

-A fogadó és küldő országok ismertetése

-Az európai régiók kínálati sajátosságainak jellemzése

-Világörökségek

-A nagy stíluskorszakok emlékei, történelmi emlékek, mint idegenforgalmi vonzerő

-A vallás szerepe az idegenforgalomban

10. Ön egy kiutaztató utazási irodában tölti gyakornoki idejét. Az iroda tulajdonosa fejleszteni akarja sportturisztikai kínálatát. Válasszon ki síturizmusra, és tengerparti nyaralásra alkalmas európai országokat, ahová magyar vendégeket (csoportok és/vagy egyéni vendégek) küldene. Javaslatát indoklással küldje el főnökének e-mail-ben!

Információtartalom vázlata

-Az európai idegenforgalmi régiók sajátosságai

-Az európai idegenforgalmi régiók téli sportokra alkalmas területei

-Az európai idegenforgalmi régiók nyaralásra alkalmas területei (tengerpart)

-A magyar kiutazási trendek, a kereslet sajátosságai, utazási formák, célcsoportok

2012. okt. 31. 11:37
 1/1 A kérdező kommentje:

Rájöttem, hogy ez az idegenforgalmi szakma nem nekem való, de mivel ez az utolsó évem, megpróbálom kihúzni valahogy. Nehezen megy ez nekem! :( Ha valaki tud hozzá anyagot vagy megvan neki kidolgozva, kérem írjon!

Előre is köszönöm a segítséget!!!

2012. okt. 31. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!