Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Légy jó mindhalálig : 1...

Légy jó mindhalálig : 1 szereplő jellemzése, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
nem kell hosszan , és ha lehet ne a főszereplőről!:) Szerintem nagyon unalmas a könyv,belekezdtem,dehát... elolvasok egy oldalt és már fogalmam sincs miről szólt mert nem is oda figyelek jár itt ott az agyam :D de amúgy jó tanuló vagyok ,da én és a könyv sosem vagyunk egy súlycsoport ... úgyhogy 1 szereplőt kérnék jellenéssel :) (4-5 mondat elég)
2012. okt. 26. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Olvasd el a könyvet. Semmi bajod nem lesz tőle.
2012. okt. 26. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Figyelj ha már olvasni lusta vagy, beírhatnád a tetves gugliba, hogy Légy jó mindhalálig olvasónapló vagy szereplőjellemzés, egy valag találatot kiad.
2012. okt. 26. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Talán Böszörményi jó lesz. Ő Nyilas Misi szobatársa, egy nagy darab fiú, akitől ezért Misi is fél.

Csupa olyan dolgot csinál, amelyet nem kellene, mindenben benne van, nincs senki magántulajdonára tekintettel.

Misi is mindig attól retteg, hogy elveszi kincseit, például a festéket, amit megvett ugyan a kisdiák, de még ő maga sem használta.

Böszörményi erre is ráteszi a kezét, de aztán visszaadja.

A pakk felbontásakor is "főszerepet" játszik Böszörményi, mert megeszi azt a kenőcsöt, amelyet Misi édesanyja kézkrémnek és cipőkrémnek szánt.

Ettől persze mindenki előtt nevetségessé teszi magát, és csúfolódás tárgya is lesz egy darabig.

Legalább lapozgasd kicsit a könyvet, hogy megérezd a hangulatát, a 2. fejezet, a pakkos, csomagos rész kifejezetten mulatságos, olvasmányos.

Különféle típusokat ismerhetsz meg a könyvből, akikkel, talán, mint osztálytársakkal is találkozhatsz.

Azért is érdekes a könyv, mert összehasonlíthatod az akkori, és a mostani viszonyokat, mennyivel másképpen éltek, tanultak akkor a diákok, mint ma.

2012. okt. 27. 14:27
 4/8 A kérdező kommentje:
beírtam abba a tetves gugliba de nem adott ki semmit!
2012. okt. 27. 15:34
 5/8 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm de már beadtam az olvasónaplót és Belláról írtam XD 3 szót...
2012. okt. 27. 15:34
 6/8 anonim ***** válasza:
38%

Nem a guglit kellene szidnod, hanem elolvashattad volna a könyvet.

Komolyan nem értem, miért menő azzal felvágni, hogy nem csinálok semmit, h.lye vagyok és az is akarok maradni.

2012. okt. 29. 08:40
 7/8 A kérdező kommentje:
képzeld nem vagyok hülye,mindenből 5-ös vagyok kivéve 3 tantárgyból... azokból 4-es
2012. okt. 29. 10:05
 8/8 anonim válasza:
Most kell olvasónaplót irnom a Légy jó mindhaláligból,és nagyon szigorú a tanárunk illetve rengeteg szempontot adott ami szerint elemezni kell a könyvet,es tudod mit,raszanom a juniust es rendesen megcsinalom mert attol meg van 2 honapom elvezni a nyarat es azert mert olvasod a konyvet meg irod az olvasonaplot talalkozhats barataiddal stb...nem kell egesz nap ezt csinalnod minden nap csinalsz egy kicsit es tok gyorsan elfogyna...de te dolgod h hulye maradsz!:/ ;) amugy jo konyv
2015. jún. 30. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!