Szerelemről fogalmazás?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a szerelemről kellene fogalmazást írnom, nekem viszont tunsztom sincs hogyan álljak neki. Valami ötlet, hogy miről írhatnék vagy esetleg hogyan álljak neki?
15/f
2012. okt. 23. 15:35
2/3 A kérdező kommentje:
Saját tapasztalat az van, csak éppen nem tudom szavakba önteni. A szerelmet érezni kell, nem pedig leírni.. :S
2012. okt. 23. 16:04
3/3 anonim válasza:
Kezdheted például egy szép irodalmi idézettel, mondjuk vers és ismertebb, népdalként is énekelték Petőfitől:
"Fa leszek, ha fának vagy virága,
Ha harmat vagy, én virág leszek, ...
Folytathatod úgy, ha valaki iránt ilyen érzelmeket táplálunk, vagy így érzünk, biztosan szerelmesek vagyunk.
Egy komolyabb gondolat, nem ismerlek, komoly fiú vagy-e, Somlyó György verséből:
.
"Van, aki önmagát szereti másban,
és van, aki önmagában azt a másikat,
akivé maga is válik, általa."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!