Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Mit írjak könyvbeszámolóként?

Mit írjak könyvbeszámolóként?

Figyelt kérdés
Ránk kötötte a tanár évégére írjunk egy könyvről könyvbeszámolot vagy is a (tartalom) légyszi segítsetek
2009. aug. 5. 20:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Előszőr is szerintem vegyél egy A/5-ös füzetet,mert a tanárok díjazzák,ha nem összetűzött lapokra írsz. Az első lap tetejére írd fel a szerzőt és a címet. Után írd fel,hogy első fejezet vagy az első fejezet címét.Olvasd el a fejezetet és írd le a fejezet tartalmát,aztán jöhetc a következő fejezet.
2009. aug. 6. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:
milyen környvről írod?
2009. aug. 6. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha elolvastad akkor írrd le a benyomásaidat hogy unalmas volt e vagy sem, miröl szólt mi volt a kedvenced melyik rész tetszett kevésbé, esetleg hogy te hogy vagy mit csináltál volna másképp a szereplök helyében aztán foglald össze hogy milyen tanulságot szürtél le az egészböl

Ha nem olvastad el vagy nem akarod akkor nézd meg hogy megcsinálták e már filmben, töltsd le nézd meg aztán ird le azt történetben plusz amiket fent írtam....

2009. aug. 14. 14:44
 4/4 A kérdező kommentje:
mind 1 csak írjatok nekem egy könyvbeszámolót mert a nyáron nem olvastam semmitXD
2009. aug. 17. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!