Segítség! Fogalmazást kéne írnom az adott címmel? (többi lent)
Az ideális nap.
Az ideális napom 3 nagy ásítással kezdeném,ezek után 2 kicsivel.Megvakargatnám a hátsó felem,és kellemesen eresztenék egyet, ezzel jelezve a család tobbi tagjának hogy felkeltem. A mosdóba mennék eloszor. A kellemesen elomelegitett wc-re ulnék, és elvégezném a nagy dolgomat az egész napra elore. Egy kicsit még szundítanék a WC-n. Ha ezzel kész lennék megmosakodnék és kivánszorgnék szolni, hogy mi ez már hogy nincs kész a reggelim. Reggelizés kozbe nyugtato zenéket hallgatnék,és az élet értelmérol elmélkednék. Átoltéznék és bekapcsolnám a gépet,hogy megnézzem mi a helyzet no life haverjaimmal. Estig ezt csinálnám mivel én is no life vagyok.Kozbe azért néha sikerul kikonyorgni engem ,hogy egyek,igyak. Este rárantanék a kis barátomre, lezuhanyoznék és nyugodtan elaludnék. Számomra ez a tokéletes nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!