Mit tegyek? Nem tudok fogalmazást írni SOS!
Pedig gyakorold, mert érettségin több oldalas érvelést kell írnod. És az érvelés a könnyebb feladat...
Ugyanerről a témáról kellett írnom 1-2 éve, én írtam benne az elektronikusan olvasható könyvekről, hogy ezeknek mik az előnyei, hátrányai, e-könyvek hatásai a könyvtárakra, belevettem még azt, hogyha nem lesznek papírbeli könyvek, akkor az idősek hogyan fognak olvasni, ha esetleg ne tudnak számítógépet használni.
Szóval ilyenekről tökéletes, ha írsz, de legközelebb próbáld meg azt, hogy elkezded, és csak írj valamit, ne csak ülj felette. Közben annyi ötlet fog az eszedbe jutni, hogy csak na.. ;)
Jó, akkor szenvedj csak, én próbáltam segíteni. Majd érettségin meg leszel lőve.
Könnyebb azt mondani, hogy "nem tudom", mint leülni és nekilátni megírni.
Tudom, hogy ez a kérdés már nem aktuális, de az ilyen esetben azt szokás csinálni, hogy leírod mindazt, ami a témával kapcsolatban eszedbe jut. Lehet ez akár összefüggéstelenül, töredékesen, a lényeg az, hogy “papíron” legyen. Amikor megvan, akkor megpróbálod szépen kiegészítgetni, csiszolgatni. Ha nem megy tovább, abbahagyod és később visszatérsz hozzá. Ilyen módon előbb-utóbb összejön a mondanivaló. Mikor készen vagy, felteszed ide és megkéred a hozzászólókat, hogy egészítsék ki, ha tudják, ill. javítsák ki, ha valahol tévedtél volna.
Egy hasonló eset:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!