Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kéne egy 56-80 szavas német...

Kéne egy 56-80 szavas német fogalmazás! Segítesz? FONTOS!

Figyelt kérdés

Én Szegeden lakom a Kossuth Lajos Sugár úton.

A családommal élek. A lakásunk egy 60négyzet méteres telken fekszik.Az én Szobámban található egy nagy ágy amin aludni szoktam és egy plazma tv,számítógép asztal amin van a gépem és ahol tanulni is szoktam stb...A szüleim szobájában egy nagy francia ágy és egy szép szekrény sor stb... A testvéreimtől külön alszok. Sok mellék helyiség is található mint pl: Kamara és kutya ól.

Hát ez lenne a mi kis lakásunk berendezése és el helyezése nagyából.

2012. szept. 5. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:

ich wohne in Szeged Kossuth Lajos ...(sugárút azt nem tudom)

ich lebe mit meiner Familie. Unsere Wohnung liegt in einer Grundstück,das 60 Quadratmeter groß ist. In meinem Zimmer befindet sich ein größeres Bett, auf dem ich schlafe. Außerdem gibt es hier einen PlasmaFernseher, einen Computertisch,wo mein Computer ist und wo ich lerne. In dem Zimmer der Eltern gibt es ein größeres französiches Bettund eine schöne Schrankwand. Ich schlafe allein in meinem Zimmer. Es gibt auch viele andere Orte Z.b: .... lehet vannak benne kis hibák , majd kijavítja vki :D

2012. szept. 5. 17:49
 2/4 anonim válasza:

A nevem … , Szegeden lakom a Kossuth Lajos sugárúton a családommal. A házunk egy 60 négyzetméteres telken helyezkedik el. A szobámban van egy nagy ágy az ablak mellett, ezzel szemben egy asztal, itt található a számítógépem, ahol tanulni is szoktam. Az asztal felett helyeztük el a TV-met. A testvéreim szobája a konyha mellett van. A szüleim szobájában megtalálható egy franciaágy hosszú szekrénysorral. Több mellékhelyiség is található a házban, mint például a kamra és a fürdőszoba is.

Ez lenne a mi kis házunk bemutatása.

2012. szept. 5. 17:50
 3/4 anonim válasza:

Mein Name ist ..., ich lebe in Szeged am Kossuth Lajos Allee mit meiner Familie. Das Haus ist ein 60-square-foot Immobilie befindet. In meinem Zimmer gibt es ein großes Bett neben dem Fenster, während ein Tisch, auf meinem Computer, wo ich früher gut studieren gefunden werden kann. Die obige Tabelle und auf meinem TV. Meine Brüder Raum neben der Küche. Mein Zimmer der Eltern finden Sie eine lange Bettkasten Linien. Weitere Toiletten befinden sich im Haus, wie Bad und Speisekammer.

Dies würde die Präsentation unseres kleinen Hauses.

2012. szept. 5. 17:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek aki válaszolt rá és ne harizzatok ha v.mit nem jól írtam :D
2012. szept. 5. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!